Genealogy.com
Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more

Community

Search

Family Finder
First Name:
Middle:
Last:
 

FAMILIJA ZILIC / ZILIĆ/ IZ BOSNE I HERCEGOVINE

Updated January 2, 2002

About Our Family Research


SLUČAJNO SAM NABASAO NA OVU STRANICU I POŠTO MI SE SVIDJELA A I POŠTO JE TO MOJ OTAC JOŠ DAVNIH PEDESETIH GODINA ISTRAŽIVAO MISLIM DA BI BILO LIJEPO I DA SE TO I NA OVAKAV NAČIN OBJAVI.
JOŠ UVIJEK OVO PORODIČNO STABLO NIJE GOTOVO I IMAMO JOŠ PODATAKA DO KOJIH JE ON DOŠAO TE TAKO ZNAMO DA POTIČEMO IZ HERCEGOVINE I DA NAS SADA IMA NA SVIM STRANAMA SVIJETA. ZNAMO DA IMAMO PREDAKA KOJI SU ŽIVILI NEGDJE OKO 1500-te - 1600-te GODINE . TAKOĐE ZNAMO DA POSTOJE I NAŠI ROĐACI KOJI ŽIVE U TURSKOJ, KAO ŠTO ZNAMO DA SU NEKI OD NAŠIH PREDAKA BILI I MOREPLOVCI I DA SU BILI I U LISABONU KAO I U MORNARICI.
ZA SVE ONE KOJE NEŠTO VIŠE ZANIMA FAMILIJA ZILIĆ MOLIMO DA SE JAVE NA NAŠ E-MAIL : antikvarnica@bosnia.ba

 
Family Trees (viewing trees requires 4.0 or later browser)
 
Related Links
 
Contact the Author


 

Home | Help | About Us | Site Index | Terms of Service | PRIVACY
The content shown on this page has been submitted by a Genealogy.com customer, and is not subject to verification by Genealogy.com. Neither Genealogy.com nor its affiliates are responsible for the accuracy of any information contained on this page. The opinions expressed on this page are the author's alone and not the opinions of Genealogy.com.
© 2011 Ancestry.com